سایت فعال می باشد : آخرین بروزرسانی 1403/05/27

کاربر گرامی در صورت بروز مشکل در مراحل پرداخت سایت، از طریق تلگرام یا واتساپ اقدام به ثبت سفارش نمایید.

در صورت بروز مشکل در پرداخت لطفا از طریق ایمیل، واتساپ و تلگرام
(09352474836) با ما در ارتباط باشید

راه های ارتباطی : به ترتیب اولویت

اپن کارت (OpenCart) چیست؟

اپن کارت (OpenCart) چیست؟

امروزه ساخت فروشگاه اینترنتی برای عرضه کالاها و خدمات، مورد توجه بسیاری از کسب‌وکارها قرار گرفته است. مهم‌ترین مزیت استفاده از فروشگاه اینترنتی، معرفی کسب‌وکار در سطح وسیع‌تر، افزایش فروش و در نهایت کسب سود بیشتر است. برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی، روش‌های مختلفی وجود دارد. قبل از هر چیز باید از میان این روش‌ها، یک سیستم مناسب را برای کار خود انتخاب کنید. یکی از بهترین سیستم‌های ساخت فروشگاه اینترنتی، فروشگاه ساز اپن‌ کارت است، که به کمک آن می‌توانید یک سایت فروشگاهی بسازید. در این مقاله قصد داریم بدانیم اپن کارت چیست و چگونه می‌توان به‌ وسیله آن یک فروشگاه اینترنتی موفق ایجاد کرد.

اپن کارت (OpenCart) چیست؟

اپن کارت (OpenCart)، یک سیستم مدیریت محتوای تجارت الکترونیک از نوع حرفه‌ای و متن باز (Open-Source) است، که براساس ویژگی‌های کاربردی و همچنین ظاهری جذاب و کاربرپسند طراحی شده است.

پاسخ دیگری که در جواب سوال اپن کارت چیست، می‌توان ارائه داد، این است که: اپن کارت از بهترین سیستم‌های ساخت فروشگاه اینترنتی است که به صورت رایگان و متن باز در دسترس قرار دارد. با استفاده از اپن کارت می‌توانید فروشگاه خود را ایجاد کرده و با اضافه کردن محصولات به قسمت فروش محصول، به نقد و بررسی محصولات و مطالعه دقیق فروش و رفتار کاربران بپردازید. سپس به کمک نتایج این تحقیقات و با بررسی نقاط قوت و ضعف، محصولات و خدمات خود را بهینه سازی کرده و به فروش و سود بیشتر دست پیدا کنید.

آنچه در سایت opencart.com به عنوان مفهوم opencart ارائه شده، عبارت است از:

Opencart یک پلتفرم تجارت الکترونیکی رایگان و منبع باز برای تجار آنلاین است که بنیادی حرفه‌ای و قابل اعتماد جهت ایجاد یک فروشگاه آنلاین موفق فراهم کرده و طیف گسترده‌ای از کاربران را جذب می‌کند.

برای سفارش قالب آماده کدنویسی شده به سایت codecanyon.net و elements.envato.com می توانید مراجه نمایید و سپس لینک پروژه درخواستی را برای دانلود پریمیوم ارسال نمایید.

ویژگی‌های سیستم فروشگاه ساز اپن کارت چیست؟

ارائه قالب‌ها و الگوها بر اساس فریم ورک Bootstrap

سیستم اپن کارت دارای انواع الگوهای از پیش آماده است که با ساختاری منظم و با استفاده از فریم ورک کاربردی Bootstrap، کاربر را قادر می‌سازد تا بتواند به راحتی از آن استفاده کند. لازم به ذکر است که Bootstrap مجموعه‌ای از ابزارهای رایگان برای ایجاد صفحات وب و نرم افزارهای تحت وب است که شامل دستورات HTML، CSS و توابع جاوا اسکریپت جهت تولید و نمایش فرم‌ها، دکمه‌ها، تب‌ها، ستون‌ها و سایر المان‌های مورد نیاز جهت طراحی وب می‌باشد.

چند زبانه بودن

از دیگر ویژگی‌های فروشگاه ساز اپن کارت، چند زبانه بودن آن است. این قابلیت امروزه برای صدها زبان از جمله زبان فارسی، ارائه شده و در اختیار کاربران قرار گرفته است. با استفاده از این امکان، کاربران می‌توانند اپن کارت خود را به زبان دلخواه ایجاد کرده و از آن استفاده کنند.

Multi-Store (چند فروشگاهی)

سیستم اینترنتی چند فروشگاهی، در اپن کارت چیست و چه کمکی به ما می‌کند؟ به طور کلی، فروشگاه اینترنتی چند فروشگاهی برای کسب‌وکارهایی مناسب است که محصولات و خدمات فراوانی را در دسته‌بندی‌های زیاد مدیریت می‌کنند. آن‌ها به جای رهبری تک تک فروشگاه‌های اینترنتی، نیاز به مدیریت آن‌ها از یک قسمت واحد دارند. سیستم فروشگاه ساز اپن کارت نیز قادر است این امکان را برای کاربر ایجاد کند تا بتواند به مدیریت فروشگاه‌های متعدد از یک پنل مدیریتی بپردازد. علاوه بر این امکان تنظیم یک محصول برای نمایش در یک فروشگاه خاص، محلی کردن هر فروشگاه با استفاده از تنظیم زبان‌های مختلف، امکان تنظیم قیمت‌های مختلف برای هر فروشگاه، امکان تنظیم theme (زمینه) مناسب برای هر فروشگاه مطابق با محصول فروخته شده و… نیز با استفاده از اپن کارت امکان‌پذیر است.

 

 پیشنهاد می کنیم مقاله پرستاشاپ (Prestashop) چیست؟ را هم بخوانید .

 

 

پشتیبانی از انواع درگاه‌های پرداخت محلی و جهانی

از دیگر ویژگی‌های فروشگاه ساز اپن کارت، پشتیبانی از این سیستم به ‌وسیله درگاه‌های پرداخت متفاوت و فراوانی است که در آن قراردارد. به این ترتیب فروشنده می‌تواند به راحتی فروشگاه خود را به درگاه‌های پرداخت محلی نیز متصل کند. در نسخه فارسی اپن کارت، درگاه‌های پرداخت ایرانی مانند بانک‌های ملی، ملت، پارسیان و… نیز تعریف شده است.

  •  
اپن کارت (OpenCart) چیست؟

وجود افزونه‌ها و ماژول‌های کاربردی و فراوان

از دیگر ویژگی‌های فروشگاه ساز اپن کارت، وجود افزونه‌ها و ماژول‌های مختلف در قسمت پیش فرض این سیستم است. این مزیت مفید و کاربردی این امکان را برای مدیران سایت فراهم می‌کند تا به راحتی به گسترش قابلیت‌های مورد نیاز خود پرداخته و در سریع‌ترین زمان ممکن به اهداف خود برسند. امروزه توسعه سیستم اپن کارت توسط صدها توسعه‌دهنده در دنیا صورت گرفته و به صورت رایگان و تجاری به اشتراک گذاشته شده است.

قابلیت ارائه گزارش

از دیگر ویژگی‌های سیستم اپن کارت، ارائه گزارش‌های مختلف و کاملا درست از وضعیت فروشگاه است که باعث می‌شود فروشنده همواره از وضعیت فروشگاه مطلع باشد. همچنین با استفاده از افزونه‌های سیستم اپن کارت، می‌توان گزارشات دیگری را نیز به سیستم گزارش‌دهی اضافه کرده و نظارت بهتر و کامل‌تری بر روی کسب‌وکار اعمال نمود. در ادامه نمونه گزارشاتی که توسط این سیستم ارائه می‌شود را بیان خواهیم کرد.

  • گزارش فروش: توانایی محاسبه کل مبلغ فروش به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه
  • گزارش میزان محصولات مشاهده شده: امکان مشاهده اینکه کدام یک از محصولات فروشگاه، بیشتر مورد بازدید قرار گرفته‌اند.
  • گزارش میزان کالاهای خریداری شده: امکان مشاهده اینکه کدام یک از محصولات فروشگاه، بیشتر به فروش رفته است.

سئوی قدرتمند و بهینه شده

اما ویژگی دیگر اپن کارت چیست که اهمیت زیادی دارد و باعث جذب کاربران در سیستم فروشگاه ساز می‌شود؟ این ویژگی داشتن سئوی قدرتمندی است که می‌تواند به فروشگاه در دریافت رتبه بالاتر از موتورهای جستجو کمک کند. سئوی قدرتمند اپن کارت، نه تنها فروشگاه را با ایندکس کردن صفحات در موتورهای جستجو، معروف‌تر و محبوب‌تر می‌کند، بلکه با انجام این عملیات، فروشگاه را در صفحات اول جستجوی گوگل قرار می‌دهد. در نهایت تمام این عوامل، افزایش بازدید از سایت، افزایش فروش و دریافت سود بیشتر را به دنبال دارد.

پرداخت و ثبت سفارش در قالب مهمان

از دیگر مزیت‌های سیستم فروشگاه ساز اپن کارت، قابلیت سفارش محصول و پرداخت هزینه به صورت «مهمان» است. به این ترتیب مشتری از ثبت نام، ساخت اکانت و ارئه اطلاعات شخصی برای سفارش، معاف می‌شود. این ویژگی برای مشتری این امکان را فراهم می‌کند تا به سادگی و تنها با وارد کردن اندکی از اطلاعات، به ثبت سفارش و خرید محصول مورد نیاز خود بپردازد.

امکان دسته‌بندی گروه‌های مشتریان

با استفاده از سیستم فروشگاه ساز اپن کارت، امکان تعریف گروه‌های مشتریان در حالت‌های پیش فرض، یعنی خریدار عمده و خریدار خرد و هچنین امکان تنظیم قیمت‌های مختلف برای هر گروه در فروشگاه امکان‌پذیر است. علاوه بر این، امکان نمایش قیمت‌ها برای افراد وارد شده به سیستم نیز فراهم است.

امکان تجارت (B2B)

قابلیت‌ها و توانمندی‌های فروشگاه ساز اپن کارت، باعث شده این سیستم به عنوان یک برنامه Business 2 Business مورد استفاده قرار گیرد. تجارت B2B به معنای انجام مبادلات و معاملات بین دو بنگاه تجاری است. این نوع تجارت چون معمولا به صورت عمده فروشی انجام می‌شود، ابتدا باید بر سر قیمت، زمان تحویل و… چانه‌زنی کرده و پس از رسیدن به توافق، معامله را انجام داد.

در نظر گرفتن کد تخفیف

کپن تخفیف در اپن کارت چیست و چه کاربردی دارد؟  منظور از کد یا کپن تخفیف، کدی است شامل حروف (نام فروشگاه) یا اعداد (درصد تخفیف) که مشتریان می‌توانند در سبد خرید یا صفحه پرداخت، در قسمتی که برای این منظور در نظر گرفته شده، وارد کنند تا تخفیف در مبلغ نهایی خرید آنها محاسبه شود.

با وجود سیستم اپن کارت، مدیر فروشگاه اینترنتی می‌تواند برای همه کالاها و یا کالاهای خاص، هر نوع تخفیفی را در سیستم (با در نظر گرفتن سقف خرید)، تعریف کند.

تعیین ضریب مالیاتی برای فروش محصولات

با استفاده از امکان تعیین ضریب مالیاتی فروش محصولات در فروشگاه ساز اپن کارت، این سیستم اجازه راه‌اندازی مناطق مالیاتی چندگانه را فراهم می‌کند.

وجود روش‌های متنوع جهت حمل کالا

از دیگر ویژگی‌های خوب سیستم اپن کارت این است که امکان استفاده از روش‌های مختلف برای حمل و نقل کالا را فراهم می‌کند. همچنین می‌توانید روش‌های دلخواه دیگری را نیز به این سیستم اضافه کنید.

امکان به‌روزرسانی و آپدیت منظم

سیستم اپن کارت توسط گروهی از توسعه دهندگان ارائه شده و هر سال تعداد افرادی که روی توسعه  این پروژه کار می‌کنند، در حال افزایش است.این ویژگی باعث شده تا در مقایسه با سیستم‌های فروشگاه ساز اختصاصی، به‌روزرسانی مداوم و منظمی روی سیستم انجام گیرد. در هر بار آپدیت سیستم اپن کارت، امکانات جدیدی به سیستم اضافه می‌شود و ایراداتی که توسط کاربران گزارش شده نیز برطرف می‌شود.

اپن کارت (OpenCart) چیست؟

معایب اپن کارت چیست؟

تا اینجا با مزایای سیستم فروشگاه ساز اپن کارت آشنا شدیم، به‌طور‌کلی همه سیستم‌ها علاوه بر ویژگی‌های مثبت، معایبی نیز دارند. اما معایب اپن کارت چیست؟ در ادامه ویژگی‌های منفی اپن کارت را بررسی خواهیم کرد.

عدم وجود پشتیبان تخصصی

مشکل تمامی سیستم‌های سایت ساز رایگان، این است که چون به صورت رایگان عرضه می‌شوند، بنابراین کسی مسئولیت رفع مشکلات ایجاد شده برای وب‌سایت‌ها را به عهده ندارد. بنابراین اگر مشکلی در سیستم فروشگاه اینترنتی شما ایجاد شود، یا به سیستم خود قصد افزودن قابلیتی را داشته باشید که خودتان فاقد دانش لازم برای انجام آن باشید، نیاز به یک پشتیبان خواهید داشت. البته باید برای تک تک درخواست‌ها، هزینه آن را نیز پرداخت کنید.

ایجاد مشکلات امنیتی به دلیل رایگان بودن

رایگان بودن سیستم اپن کارت، باعث شده تا مشاهده و دسترسی به هسته سیستم برای هر فردی امکان‌پذیر باشد. پس اگر در هسته سیستم، قالب‌های مورد استفاده یا افزونه‌های موجود، مشکلی ایجاد شود، کلیه سایت‌های استفاده کننده تحت‌تاثیر قرار خواهند گرفت. اما اولین و مهم‌ترین مساله در اپن کارت چیست؟مهم‌ترین مساله‌ این است که افزونه‌ها و ماژول‌ها را از سایت‌های معتبر دانلود و نصب کنید. البته به موارد امنیتی و نکات تذکر داده شده نیز توجه کرده و آن‌ها در سایت فروشگاهی خود پیاده سازی کنید.

قالب‌های سنگین و مشکلات افزونه‌ها

از جمله مشکلات عمده اکثر سیستم‌های سایت ساز و فروشگاه ساز، از جمله سیستم اپن کارت، این است که داشتن سرعت بالا در استفاده از قالب‌ها و افزونه‌های متعدد برای سایت، نیازمند دانش فنی است. به همین دلیل باید از قالب‌های اختصاصی استفاده کنید یا اگر از قالب آماده استفاده می‌کنید، شخصی‌سازی زیادی روی آن انجام دهید تا با ساختار سایت شما هماهنگ شود.

معمولا افراد، دانش و تخصص لازم برای استفاده درست و بهینه از قالب‌ها و افزونه‌ها را ندارند. بنابراین از هر افزونه و قالب دلخواه طوری استفاده می‌کنند که تحت هر شرایطی، ظاهر مدنظرشان را نمایش دهد. انجام این کار، سایت را از حالت بهینه خارج کرده و حجم صفحات را افزایش می‌دهد که نتیجه آن کاهش سرعت وب‌سایت است.

گام‌های لازم برای استفاده از اپن کارت چیست؟

در بخش‌های قبل با مزایا و معایب اپن کارت آشنا شدیم. در این بخش قصد داریم بررسی کنیم که موارد لازم برای استفاده از اپن کارت چیست.

به طور کلی، برای استفاده از هر سیستم سایت ساز یا فروشگاه ساز، نیاز به یک سرور یا هاست، دامنه، قالب و افزونه‌های مورد نیاز خود دارید که به کمک آن‌ها بتوانید وب‌سایت یا فروشگاه اینترنتی خود را گسترش دهید. البته باید به این نکته هم توجه کنید که علاوه بر مواردی که به آن‌ها اشاره شد، هزینه‌های دیگری هم باید برای پشتیبانی و توسعه سیستم در نظر بگیرید. اما مراحل لازم برای راه‌اندازی قالب اپن کارت چیست؟

  • خرید دامنه
  • خرید هاست مناسب
  • طراحی قالب
  • افزودن امکانات مورد نیاز و سفارشی سازی سیستم، توسط افزونه‌ها
  • استخدام پشتیبان برای رفع مشکلات
  • استخدام توسعه دهنده برای افزودن امکانات

و در انتها

برای استفاده از سیستم فروشگاه ساز اپن کارت، حجم و اندازه کسب‌وکار شما هیچ تفاوتی ندارد. چه یک فروشگاه کوچک در یک روستا داشته باشید و چه یک شرکت بزرگ که از طریق واردات و صادرات با کمپانی‌های بزرگ فعالیت می‌کند، در هر صورت «سیستم اپن کارت» نیاز شما را برطرف خواهد کرد. این سیستم یکی از پرطرفدارترین سیستم‌های مورد استفاده در فروشگاه‌های آنلاین است. در این مقاله سعی کردیم برای سوال اپن کارت چیست، پاسخ مناسبی پیدا کنیم، علاوه بر این مزایا و معایب این سیستم فروشگاه ساز را مورد بررسی و مطالعه قرار دهیم.

پیشنهاد می کنیم مقاله jigoshop چیست؟ را هم بخوانید.

.

برای اطلاع از تخفیفات و اخبار پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *